tisdag 3 mars 2009

Förberedelser

Babysteps mot nestingfas på gång här:

1) Är nu anmälda till familjekurs, både stadens och Folkhälsans var så gott som fulla! Valde stadens för den fokuserar mera på träffar efter att barnet kommit än de andra, det tyckte vi lät bra.

2) Kollade in en babysäng i helgen, den fanns på mosters vind. Mamma har köpt den på en yardsale i USA typ 1984 och målat den sedan. Den är i princip en vit liten korg på ben, jättefin! Och så fick vi skratta åt att moster i tiderna sytt en FRYLLVOLANG MED ROSETTER att ha runt korgen – vi skyllde alla på gravidhormoner. Volangen får bli hos moster men jag vågar inte lova att jag inte syr en egen ännu mer hysterisk.

3) Drömde i natt att barnet kom flera veckor för tidigt och att vi inte alls var förberedda! Så det fick vara naket hela tiden för vi hade inte ens blöjor hemma. Ska jag ta det som ett tecken? Har inte skaffat ett enda klädesplagg eller sådant ännu. Men har börjat tömma i skåp och byrålådor så bebin ska rymmas någonstans sedan. Eller alltså bebins kläder och blöjor och andra saker, bebin ska inte själv bo i en byrålåda. Tror jag.

0 kommentarer: